Web design-ul se concentrează pe proiectarea site-urilor web

Pornind de la conceperea structurii și interfeței grafice și până la finalizarea programării prin introducerea datelor care alcătuiesc proiectul. Aspectul este unul dintre cei mai importanți factori pentru a avea un brand de success. Combinația de culori, imagini, texte, fonturi, modul în care informațiile sunt structurate, poate avea o mare influență în optimizarea potrivită a website-ului tău.

Noi îi putem oferi brandului tău o identitate proprie, adaptivă și dinamică prin proiectarea unui aspect cât mai original și plăcut vizual. Punem foarte mare accent pe aspectele experienței utilizatorului, facilitandu-i accesul la toate secțiunile site-ului și ajutându-l să găsească ușor informațiile pe care le caută, printr-o manieră interactivă și un aspect unitar.

webdesign - logo - carti de vizita - mape - spider - banner - roll-up - graficial

De ce web design?

Web design-ul reprezintă un puternic instrument comercial și publicitar. Aranjarea grafică, dinamica culorilor, includerea logo-urilor, fotografiilor, poziționarea lor într-un mod corespunzător și nu în ultimul rând conținutul, ajută la transmiterea mesajului dorit și îmbunătățesc proiectarea unui site web.

Website de prezentare
Onepage
Magazin online