Cum construiești o

Identitate vizuală

pentru ca brandul tău să fie unul de succes?

Nu de puține ori am auzit că identitatea vizuală a unei afaceri este logo-ul companiei, dar această afirmație este doar parțial adevărată, acesta face parte din identitatea vizuală a brandului.

Pentru ca o afacere să se remarce are nevoie de brand, identitate vizuală și logo, noi recomandăm realizarea ireproșabilă în orice de domeniul de activitate.

La baza indentității vizuale, respectiv a brandului, stă crearea unei povești. Dacă în spatele poveștii stau niște idei bune și de ce nu niște personaje solide și bine concepute, viitorii tăi client o să fie de partea ta.

Tips: cele mai bine văzute povești sunt cele care au la baza concepte de egalitate, sustenabilitate și grijă față de mediul ce ne înconjoară.

De la început îți recomandăm să ai în vedere că “less is more” și cu cât conceptul este unul cu design simplist, aerisit și ușor de reținut, vei atrage mult mai ușor clienții către businessul tău.

Tips: atunci când construiești o identitate vizuală păstrează mereu corența în elementele grafice, pentru că dacă le vei schimba mereu vei induce în “ceață” clienții.

identitate vizuala

Graficial | your digital helper

Cele mai importante elemente care alcatuiesc indentitatea vizuală

Manual de Brand
Logo și submark
Website
Cărți de vizită, foi cu antet, plicuri, etc
Fonturi (typeface)
Print: tricouri, căni, pungi, etc
Mapă de prezentare/ reviste/ broșuri
Alte forme de comunicare auditivă sau vizuală.

Cu toate aceste elemente, nu facem altceva decât să întărim credibilitatea clientului față de business-ul tău. Pentru că știm că prima impresie contează!