hai sa ne cunoastem

Echipa noastra

Ideea Graficial a apărut dintr-o nevoie reală pe care am observat-o la colegii, colaboratorii și prietenii noștri. Împărtășim cu voi că ideea a stat în sertarul cu idei suficient de mult timp cât să ne dăm seama că noi avem o misiune de îndeplinit prin intermediul Graficial.

Graficial își propune să vină în ajutorul tău când simți că ești copleșit și nu știi care este următorul pas în dezvoltarea business-ului tău. Noi nu aducem la masa discuțiilor prejudecăți, convingeri limitative și expuneri clișeice.

De ce noi și nu alții? Îți facem cunoscut că debordăm de empatie și înțelegere. Noi te vom ghida prin toți pașii pe care ți propunem fără a forța acțiuni care arată bine doar în teorie. Știm să ne pliem pe nevoi diverse și exaltăm în față propunerilor curajoase. În schimb avem pretenția și rugămintea să ii dai Cezarului ce este al Cezarului pentru a avea o colaborare care să se încheie cu obiectivele îndeplinite.

Raluca Baciu graficial Raluca Baciu graficial
Baciu Raluca
Digital Marketing Manager & Copywriter
Ți s-a întâmplat să te întrebe cineva ce iubești cel mai mult și să omiți să te nominalizezi?! Și mie mi s-a întâmplat și mi-am promis că nu o să se mai repete.
Mi s-a întâmplat și să fiu nevoită să enumăr trei calități, trei defecte și să mă blochez. Nu îmi place să fie luată pe nepregătite și prin urmare am caracterizarea pregătită. Din când încând o reiau și îi fac update. Îmi place să cresc (în multe direcții), iar rubrica “Despre mine” este în continuă schimbare. Ai putea cred că sunt nehotărâtă, dar eu îți garantez că sunt complexă, empatică peste măsură și grijulie cu tot ce mă înconjoară, inclusiv cu ideile, afacerea ta mare sau mică.
Dispun de calm (aș vrea și mai mult ) și seriozitate, iar aceste calitǎți fac din mine un adevǎrat prieten, o bună colegă și un colaborator descurcăreț.
Andrei Enache - graficial Andrei Enache - graficial
Enache Andrei
Web & Graphic Designer Manager
Mă declar foarte dedicat în tot ceea ce fac, lăsând o bucățică din mine în toate proiectele pe care le accept și finalizez. Îmi place să fiu informat în permanență și deprind rapid toate trucurile web design-ului și nu numai. Dacă ar fi să descriu o colaborare perfectă, aceasta se bazează în primul rând pe o comunicare deschisă și extrem de transparentă încă de la început. Sunt creativ și fac o muncă de cercetare demnă de spionajul rusesc, cercetarea fiind o parte importantă în desfășurarea activității Graficial.
Nu îmi doresc să închei proiecte de dragul de a le încheia și cu scopul de a avea un portofoliu stufos, ci aspir oricând la proiecte reușite declarate la unison și proiecte în care să îmi fie permis să îmi desfășor latura creativă. Îmi place să cred că îți este ușor să colaborezi cu mine deoarece sunt eficient, îmi organizez bine atât timpul cât și modalitatea de lucru, iar echipa Graficial susține întru totul desfășurarea optimă și îndeplinirea obiectivelor stabilite de comun acord.